Sukralozun özellikleri, avantajlarını bilir



Sukraloz diğer tatlandırıcılar üzerinde çeşitli Kredi hesaplama avantajlara sahip bir tatlandırıcıdır, farklı hastalıklara gerçekten çok uygundur, onları burada tanımak.
Sukraloz nedir?
Sukraloz, 1976'da keşfedilen bir tatlandırıcıdır ve "E-955" adındaki katkı maddesiyle ticari ürünlerde bulunabilir. Şekerden, sükroz molekülünün hidroksil tipinin üç atomunun seçici olarak üç klor atomu ile değiştirildiği kimyasal bir süreçten yapılır.
Bu, büyük tatlandırma kapasitesine sahip, şekerden 600 kat daha tatlı bir moleküler yapıya kavuşurken, kaloriler vücut tarafından sentezlenemedikleri için ortadan kaldırılmakta ve daha fazla ado olmadan idrarda atılmaktadır.
Bu nedenle, sukraloz, bir şeker aroması ve sıfır kalorisi olan bir tanesi ile en yüksek kapasiteli tatlandırıcıdır. Splenda aynı şeyi söylese de, şekerden% 31 daha az kalori içerdiğinden, sadece% 69'luk bir geri kalanı vardır.
Sukralozun Özellikleri
Sükralozun organizma tarafından emilmemesi ve dolayısıyla kalori üretmemesi, düşük kalorili beslenme ürünleri ve işlenmiş gıdalar için ideal olmasını sağlar.
Fırınlanmış gıdalar, tatlılar, içecekler, süt ürünleri, şekerli meyveler, çeşniler, şuruplar ve geniş bir etcetera gibi endüstriyel gıdalardan çeşitli uygulamalara sahiptir.
Ayrıca hamur işi yapmak için ev yapımı kullanabilirsiniz. Tarifler şeker porsiyonları ile geliyorsa, sukralozun eşdeğerliğini aramanız gerektiğini unutmayın, çünkü bunu yapmazsanız, tatlı tadı kolayca aşacaktır.
Sukralozun Avantajları
Sukraloz, şeker ve diğer yapay tatlandırıcılara göre aşağıdaki avantajlara sahiptir:
Çürük üretmez: Sukralozun kimyasal bileşimi çürük oluşumunda minimal bir etkiye sahiptir.
Sıfır kalori: Yağsız hale getirmez , ancak az miktarda Kredi hesaplama kalorisi olan bir lif bazen granüle sukralozda kullanılır.
Diyabetikler için uygundur: Vücut tarafından emilmemek, şeker hastaları için sorun değildir.
Çölyak için uygundur: Bazı tatlandırıcılar, glüten içeren bileşenlere sahiptir, sukraloz, glütene ihtiyaç duyma avantajına sahiptir.
Feniktonürikler için uygun: Bileşenleri arasında amino asit fenilalanin içeren tatlandırıcı tipleri vardır. Ancak sükraloz durumunda öyle değildir, bu yüzden fenilketonürikler tarafından tüketilebilir.
Sağlık güvenliği
Sukraloz kimyasal insan gıda maddelerinin yapısında herhangi bir değişiklik olarak, şeker tedavisi ve sonra elde edilen bir tatlandırıcı üründür, genellikle şüphe ve kuşku uyandırır.
Bu yüzden onun güvenliği, 30 yılı aşkın bir süredir sağlık güvenliğine olan güvenini garanti eden yüzlerce bilimsel çalışma tarafından araştırılmıştır.
Bizim tavsiyemiz
onlar büyüme ve gelişme aşamasında olan ve Kredi hesaplama enerji ve enerji alımıyla ihtiyaç beri çocuklarda sukraloz veya diğer düşük kalorili ürünlerin tüketimi önerilmez.
istisnası reçete ile obezite veya diyabet ve, bir çocuk olsaydı, olmak şeker veya kalori alımını azaltmak gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Perikondrium nedir?

Ürün Portföyü' nedir?

Ürogenital Sistem Nedir?