Sukralozun özellikleri, avantajlarını bilir
Sukraloz diğer
tatlandırıcılar üzerinde çeşitli Kredi hesaplama
avantajlara
sahip bir tatlandırıcıdır, farklı hastalıklara gerçekten çok uygundur, onları
burada tanımak.
Sukraloz nedir?
Sukraloz, 1976'da keşfedilen
bir tatlandırıcıdır ve "E-955" adındaki katkı maddesiyle ticari
ürünlerde bulunabilir. Şekerden, sükroz molekülünün hidroksil tipinin üç
atomunun seçici olarak üç klor atomu ile değiştirildiği kimyasal bir süreçten
yapılır.
Bu, büyük tatlandırma
kapasitesine sahip, şekerden 600 kat daha tatlı bir moleküler yapıya
kavuşurken, kaloriler vücut tarafından sentezlenemedikleri için ortadan
kaldırılmakta ve daha fazla ado olmadan idrarda atılmaktadır.
Bu nedenle, sukraloz, bir
şeker aroması ve sıfır kalorisi olan bir tanesi ile en yüksek kapasiteli
tatlandırıcıdır. Splenda aynı şeyi söylese de, şekerden% 31 daha az kalori
içerdiğinden, sadece% 69'luk bir geri kalanı vardır.
Sukralozun Özellikleri
Sükralozun organizma
tarafından emilmemesi ve dolayısıyla kalori üretmemesi, düşük kalorili beslenme
ürünleri ve işlenmiş gıdalar için ideal olmasını sağlar.
Fırınlanmış gıdalar,
tatlılar, içecekler, süt ürünleri, şekerli meyveler, çeşniler, şuruplar ve geniş
bir etcetera gibi endüstriyel gıdalardan çeşitli uygulamalara sahiptir.
Ayrıca hamur işi yapmak için
ev yapımı kullanabilirsiniz. Tarifler şeker porsiyonları ile geliyorsa,
sukralozun eşdeğerliğini aramanız gerektiğini unutmayın, çünkü bunu
yapmazsanız, tatlı tadı kolayca aşacaktır.
Sukralozun Avantajları
Sukraloz, şeker ve diğer
yapay tatlandırıcılara göre aşağıdaki avantajlara sahiptir:
Çürük üretmez: Sukralozun
kimyasal bileşimi çürük oluşumunda minimal bir etkiye sahiptir.
Sıfır kalori: Yağsız hale getirmez
, ancak az miktarda Kredi hesaplama
kalorisi
olan bir lif bazen granüle sukralozda kullanılır.
Diyabetikler için uygundur:
Vücut tarafından emilmemek, şeker hastaları için sorun değildir.
Çölyak için uygundur: Bazı
tatlandırıcılar, glüten içeren bileşenlere sahiptir, sukraloz, glütene ihtiyaç
duyma avantajına sahiptir.
Feniktonürikler için uygun:
Bileşenleri arasında amino asit fenilalanin içeren tatlandırıcı tipleri vardır.
Ancak sükraloz durumunda öyle değildir, bu yüzden fenilketonürikler tarafından
tüketilebilir.
Sağlık güvenliği
Sukraloz kimyasal insan gıda
maddelerinin yapısında herhangi bir değişiklik olarak, şeker tedavisi ve sonra
elde edilen bir tatlandırıcı üründür, genellikle şüphe ve kuşku uyandırır.
Bu yüzden onun güvenliği, 30
yılı aşkın bir süredir sağlık güvenliğine olan güvenini garanti eden yüzlerce
bilimsel çalışma tarafından araştırılmıştır.
Bizim tavsiyemiz
onlar büyüme ve gelişme
aşamasında olan ve Kredi hesaplama
enerji
ve enerji alımıyla ihtiyaç beri çocuklarda sukraloz veya diğer düşük kalorili
ürünlerin tüketimi önerilmez.
istisnası reçete ile obezite
veya diyabet ve, bir çocuk olsaydı, olmak şeker veya kalori alımını azaltmak
gerekir.
Yorumlar
Yorum Gönder